top of page

Tilmelding

Maks. 12 deltager (gruppe på 15 inkl. værter):

  • Pris for seminaret (id nr. RW240306) 4.500 kr. 

  • Tilmeld ved at skrive en e-mail til ihuza@outlook.dk, skriv dit fulde navn og adresse samt hvilket seminar du vil tilmelde dig til (id. nr. på seminaret)

  • Du vil efterfølgende få tilsendt en tilmeldingsformular hvor du skal svare på nogle spørgsmål, når den er udfyldt og tilbagesendt vil du:

  • Modtage en faktura på det seminar du har tilmeldt dig til.

  • Du er tilmeldt når det fulde beløb er betalt og senest d.1.februar 2024.  Tilmeldingen er bindende.

  • Ved afbud efter d. 20. februar tilbagebetales kursusafgiften på 4.500kr ikke.

  • Vi rejser med KLM fra Billund (se hvordan)

  • Se iøvrigt forretningsbetingelser

Vi glæder os til at rejse sammen med dig og til at få de skønneste oplevelser 

Når ”holdet er sat” afholder vi et videomøde, hvor det er muligt at ”møde” hinanden, stille spørgsmål og komme med bidrag til gruppen.

 

 

Deltagernes forudsætninger:

Seminar og oplevelser er en individuel rejse i en gruppe. - Via fællesskab og sammenhold vil støtte hinanden til at få det mest mulige ud af rejsen.

 

Det bliver en aktiv tur med en vekselvirkning af oplevelser på ture kombineret med individuel- og fælles energiarbejde. Der er også afsat tid og plads til ro og personlig eftertanke.

 

Du skal komme som den du er – men du skal have mod på at se og møde mennesker, som har været vidner til folkedrab og være interesseret i at høre om rwandernes arbejde med heeling, forsoning og fred.

 

Turen kræver at du er klædt på til aktiviteter i varierende temperaturer. Vi skal ikke på udfordrende vandringer, men vi skal gå ture på op til 5 km. i kuperet terræn. Det er en stor fordel, hvis du kan sidde på jorden/græsset. Fortæl os gerne og i forbindelse med din tilmelding om der er særlige forhold omkring dit mentale eller fysiske helbred. Vi forbeholder os ret til at vejlede dig og give dig råd om deltagelse.

 

Ansvar og forsikring:

Deltagelse i rejsen og miniseminaret i Rwanda sker på eget ansvar. Ingen af de 3 værter kan stilles til ansvar for evt. skader en deltager måtte pådrage sig eller påføre andre på turen. Som deltager skal du være dækket af egen ulykkes-, ansvars- eller rejseforsikring på rejsen.

GPDR:
Billeder af deltagerne taget af værterne kan blive brugt til markedsføring af andre seminarer og kurser. Hvis en deltager ikke ønsker sit billede brugt, skal dette meddeles inden turen påbegyndes.

Når du tilmelder dig seminaret og rejsen til Rwanda, skal værterne bruge dit navn, din e-mail og dit telefonnummer til at kontakte dig angående turen.
Vi behandler dine oplysninger med respekt og efter regler for persondata. Vi håndterer og opbevarer dine personlige oplysninger under adgangskoder og videregiver ikke oplysninger til tredjepart.
Du har altid mulighed for at blive slettet fra vores liste ved at skrive til: Ihuza@outlook.dk

Har du spørgsmål til seminaret, rejsen eller opholdet, så skriv en kort besked her så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Tak for det indsendte!

Zebraer i naturen
bottom of page