top of page
Rwanda highway

Det kan vi

Ihuza som din samarbejdspartner.

Ihuza er sat i verden for at bekæmpe ulighed. For at bidrage til at folk mødes, udveksling af viden og erfaringer og skabe udvikling økonomisk og socialt til gavn for de involverede parter.

Vi tager dig med hele vejen. Vi er vel forberedt på at imødekomme dine ønsker og interesser, der lige som vores, bidrager til dig som investor og ikke mindst folk i Rwanda, i højere grad får opfyldt deres behov.

Vi er din guide før, under og efter dit møde med Rwanda.

20170710_172936.jpg

Seminar i Kigali

I Rwanda er der i stigende grad mulighed for at kombinere seminar, firmamøder eller konferencer af enhver art og omfang, med natur oplevelser og autentiske møder med befolkningen. Her er der en mulighed for at lære af hinanden til gavn for alle. Ihuza vil således facilitere og være din partner med baggrund i dine behov.

africa-1054855_1280.jpg

Støtte uddannelser i Rwanda

Vi kender alle til glæden ved at se børn der leger og som trives. For at dette kan opfyldes er der en del fundamentale ting, som må være på plads, så som mad, tryghed og udvikling. For at kunne udvikle sig som medborger i verden, er der brug for uddannelse og en bæredygtig skolegang på alle niveauer. Det brænder vi for at støtte op om, og  med din hjælp vil støtten komme direkte til de børn og unge der har mest brug for det.  

kigali-4811554_1280.jpg

Skabe erhversforbindelser 

Rwanda har bevist over for omverdenen, at de kan rejse sig fra den værste krise og starte på en rejse mod fred og fremgang. Befolkningen i landet arbejder sammen om den process. Mange internationale firmaer har etableret sig i Rwanda og er godt igang. Danmark og de andre nordiske lande har knowhow og ekspertise på mange områder. Ved at dele denne viden med Rwanda vil det ikke kun gavne landet, men også dig, dit firma og verden.

bottom of page