top of page

Hvad Rwanda også kan byde på ..

Rwanda som et land, er smukt med mange bakker. Det kaldes "land af 1000 bakker". Landet er frodigt over alt med både skove, floder og søer. Befolkningen er Rwandan og deler en fælles historie som et nyt udviklingsland efter mange år med ufred. Der er således et flertal af unge og midelaldrende mennesker. Landets befolkning følger godt med i de globale mediers udvikling Næsten alle voksne bruger mobil telefon teknologi. Landet satser meget på internet og de teknologiske muligheder, der følge med, således er alle bekendt med mobil og penge transaktioner. 

Det er nemt at komme rundt i både hovedstaden Kigali samt i øvrige landsdele. Der er muligheder for transport med bus, taxi, små motorcykler og private chauffører i lejet bil. 

Der er fred i landet og koruptionen er den laveste på det afrikanske kontinent. En undersøgelse fra 2022 lavet af "Usebounce", har kåret Rwanda som det 6. sikreste land i verden for solorejsende. Selvfølgelig er der berigelses kriminalitet som i andre lande, du rådes derfor til at passe godt på dine ting. Når det er sagt, vil du møde venlighed og hjælpsomhed over alt. Befolkningen i Rwanda er gæstfrie, høflige og nyssgerrige på omverdenen med lyst til at lære andre at kende.  

faustin-t-cryqKSeLX74-unsplash
maxime-niyomwungeri-z-lNmXoXt-k-unsplash
Skærmbillede 2023-06-23 155416
tobias-doering-ZnvxAncYHSU-unsplash
The
20230728_103901
reagan-m-OOQn92SqWLg-unsplash
kigali-4811554_1280
africa-1054855_1280
Dans
Man kan købe Visa ved ankomst til Rwanda. Det kræver at der er mindst 6 måneders gyldighed tilbage på passet og at man kan dokumentere at man er vaccineret mod gul feber
bottom of page