top of page

Program

Dag 1. d. 6/3-24:

Rejsedag. Vi ankommer sent, bliver hentet i lufthavnen og overnatter på hotel i Kigali.

 

Dag 2. d. 7/3 -24:

Fælles introduktion til seminariet. Vi sætter oplevelserne i gang, og møder mennesker fra paraplyorganisationen IBUKA. Vi skal høre rwandanesere fortælle om, hvorfor og hvordan fredsprojektet blev iværksat, og hvordan mennesker mødes for at forsone sig, og hvordan de arbejder for fred i sig selv og i deres land. Vi spiser aftensmad, taler om dagens oplevelser, reflekterer og mediterer.

 

Dag 3. d. 8/3-24:

Formiddagen tilbringes med fælles refleksion, samtaler og meditation. Om eftermiddagen besøger vi Genocide (folkedrabet i 1994)  Museet i Kigali. Herefter mødes vi til refleksion og energiarbejde med ”walking meditation”. Om aftenen oplever vi et kulturarrangement.

 

Dag 4. d. 9/3-24:

Rundtur i Kigali, se et lokalt marked.

Vi finder "spots" og laver energiarbejde. Dagen er også til reflektion og ro.

Dag 5. d. 10/3-24

Vi tager til gudstjeneste i en kirke kl. 10-13. Vi taler med lokale, spiser frokost i nærheden og oplever Kigali.

 

Dag 6. d. 11/3-24:

Vi pakker kufferten, og kører ud på landet til Rwamagana. Her venter natur- og kulturoplevelser, og vi vil også køre forbi Peruths mors hus og marker.  En lokal vil sætte os ind i traditionen GACACA = forsoning i proces. Vi overnatter på hotel i Rwamagana.

 

Dag 7. D. 12/3-24:

Vi kører ud, og ser den smukke natur og lander hos mennesker, som arbejder med rwandanesisk kunst. Annette som er en af vores guider, vil lede emnet ”forløsning gennem kunst”. Vi får ler i hænderne og mærker efter. Vi spiser aftensmad, samtaler om dagens oplevelser og mediterer under stjernerne.

 

Dag 8. d. 13/3-24:

Vi skal tidligt op og på safari i Akagera Nationalpark. Vi nyder en eventyrlig dag, mærker moder jord og de mange fascinerende dyr på savannen.

 

Dag 9. d. 14/3-24:

Vi kører tilbage til Kigali, og tjekker ind på hotel. Eftermiddagen bruger vi til at møde mennesker fra fredsprojektet ” Aldrig igen”. Som ofte faciliterer internationale seminarer og workshops om fredsprocesser. Vi spiser aftensmad, taler om dagens oplevelser, reflekterer og mediterer på fred.

 

Dag 10 .d. 15/3-24:

Dagens tema er ”Te og tilgivelse”. Vi skal ud til ”Fuda tea factory/plantation” som ligger på landet og op i højderne. Vi laver energiarbejde, plukker te, laver te og drikker te. Vi har fokus på fred i os selv.

 

Dag 11. d. 16/3-24:

Formiddagen bruger vi til at afrunde seminaret. Vi bruger tid sammen eller på egen hånd i Kigalis spændende markeder, inden vi tager turen hjem. Vi har fødderne på dansk jord igen d. 17. marts tidlig formiddag.

Seminar- og oplevelses program

 

Hver dag på seminaret:

Annette begynder hver morgen med ”De fem tibetanere”. Du er velkommen.

 

Herefter er der morgenmad.

 

Efter morgenmaden vil vi i fællesskab forberede

os på at ”gribe dagen” og tale om dagens program. Her gives en fælles guidning til at møde oplevelserne med et åbent hjerte/en åben og klar bevidsthed.

 

Når vi mødes, sen eftermiddag/aften, vil vi

dele dagens oplevelser og refleksioner. Vi

aftaler dag for dag vedrørende tid og intension for meditation og energiarbejde.

bottom of page